Nu ook Biljartmaker en Biljartspecialist in Drenthe

Zaterdag 13 maart 2010 openden Claudia en Fred Schaarman met trots hun nieuwe bedrijf in Schoonoord, 123 Biljarts & Sportprijzen. Inmiddels zijn wij per 2 januari 2016 verhuisd naar onze vernieuwde showroom op kerklaan 41 te Schoonoord.
Claudia en Fred wonen sinds januari 2010 in Schoonoord maar waren al enige tijd aan het rondkijken om hier een bedrijf te beginnen. Fred komt oorspronkelijk uit Almelo en Claudia is geboren in Wilnis. Zij is een dochter van een biljartmaker. Fred heeft sinds het begin van deze eeuw het vak geleerd en sinds 2003 hebben zij een eigen biljartspeciaalzaak/fabriek. Vanwege persoonlijke redenen hebben zij besloten om het bedrijf in het westen van het land te verkopen en samen met hun 3 kinderen hun geluk te beproeven in Drenthe.

Fred is een ervaren biljarter en daarnaast houdt hij ook af en toe de snooker- en poolkeu vast. Op alle vlakken heeft hij competitie gespeeld en vanuit deze hobby heeft hij zijn werk kunnen maken. Fred houdt zich bezig met alle onderhoud aan biljart-, pool- en snookertafels. Dit houdt in lakens vernieuwen op locatie, leiplaten vervangen en/of slijpen, houtbewerking en nog meer om op te noemen. In hun showroom staan een aantal biljarts en poolbiljarts speelklaar opgesteld voor de verkoop. Daarnaast doet hij alle onderhoud aan keuen en tevens de verkoop van nieuwe keuen.

Claudia is daarentegen erg creatief en zorgt ervoor dat de afdeling sportprijzen en biljartkleding er netjes verzorgd uitziet. Met haar hand- en computergestuurde graveermachine is haar niets te gek. In de showroom staat tevens een scala aan bekers en medailles, voor elke activiteit wat wils.

123 Biljarts & Sportprijzen richt zich vooral op cafés, wijkcentra, stichtingen, bedrijven maar ook verenigingen. Mede omdat zij bij het bedrijf wonen is een afspraak buiten reguliere openingstijden erg gemakkelijk.